Badgley Mischka

Badgley Mischka venčanice Mark Badgley i James Mischka, miljenici Holivuda koji su se po časopisu Vogue našli na listi deset najpoznatijih dizajnera u Americi. Od 1988. godine udruženo dizajniraju odeću za sve generacije. Njihove kreacije su od najfinijih i najkvalitetnijih materijala.

Svaka mlada će izgledati vrlo glamurozno u venčanicama od najkavlitetnijeg satena, satkanim od sitnih bisera i najfinijih vezova. Često se kaže da njihov stil podseća na Holivud iz četrdesetih godina. Poznate ličnosti koje su nosile Badgley Mischka venčanice: Carmen Electra, Tori Spelling, Calista Flockhart.

Badgley Mischka venčanice Beograd

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.