Modern Trousseau

Modern Trousseau venčanice Modna kuća Modern Trousseau osnovana je u Melburnu, u Australiji, a današnje sedište joj je u Njujorku. Verujući da svaka mlada treba da izgleda i da se oseća prelepo i glamurozno, venčanice modne kuće Modern Trousseau su svaka za sebe pravo umetničko delo, upotpunjujući vaš dan za pamćenje, dan venčanja.

Callie Tein, glavna dizajnerka ove kuće, insistira na najfinijim francuskim i italijanskim tkaninama i svili, kako bi svoje dvodimenizionalne skice bile doslovno iskorišćene u dizajniranju modnih kreacija. U suprotnom, dizajniranje i kreiranje je svedeno isključivo na ručnom radu i tkanju unikatnih materijala u posebnim modnim ateljeima.

Modern Trousseau venčanice

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.