Monique Lhuillier

Monique Lhuillier venčanice Odrasla na Filipinima, u svet mode uvodi je majka čiji su stil i elegancija imali glavni uticaj na razvijanje ljubavi prema modnom dizajnu. Kao mlada se seli u Los Anđeles da studira na Modnom institutu za dizajn gde razvija svoj talenat i ljubav prema dizajniranju kreacija za posebne prilike, naročito venčanja.

Monique Lhuillier venčanice su specijalno dizajnirane za romantična venčanja, svaka od njih izgleda kao da je kreirana isključivo za mladu koja je nosi tog trenutka. Monique Lhuillier venčanice izdvajaju se po izvrsnom ručnom vezu, svetlucavim Swarovski kristalima na najfinijoj svili. Spoj avangarde i tradicije čini svaku mladu autentičnom i jedinstvenom. Monique Lhuillier je višestruka dobitnica priznanja, između ostalih i nagrade za najbolji dizajn venčanica i opreme za venčanja.

Monique Lhuillier venčanice Beograd

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.