ZANIMLJIVOSTI

Indijska svadba od 74 miliona dolara

Indijski političar je navukao na sebe bes javnosti ,u zemlji koja je ogrezla u siromaštvu, rasipajući neverovatne sume na venčanje svoje ćerke. Tvrdi se da je raskošno venčanje koštalo Gali Džanardhana Redija oko 74 miliona dolara.

Rudarski baron i bivši ministar Karnatake koji je optužen u više navrata za pranje novca i bespravno korišćenje ruda, proveo je tri godine u zatvoru zbog nelegalnog iskopavanja ruda, a prošle je godine pušten uz kauciju .

Pripreme za svadbu počele su mesecima ranije, a u samu organizaciju svadbe uključeni su i brojni organizatori.

Salon vencanica Beograd

Gostima su poslate pozlaćene pozivnice za svadbu sa LCD ekranom na kome je emitovana pozivnica uz pesmu specijalno komponovanu za venčanje i ekstravagantan spot.Na pozivnici je moguće videti mladu Brahmani i mladoženju Rajeeva, u pratnji pet belih konja.

Sam sari koji je mlada nosila na venčanju je navodno koštao 2,3 miliona evra, dok je njen nakit vredan dodatnih 12 miliona.

Zvanice su počele dolaziti na petodnevnu svadbu, a njihov smještaj organizovan je u novoformiranom selu unutar dvorca, gde će svadba biti održana. Indijski mediji navode da je na venčanju bilo 50.000 gostiju, a za njihov smeštaj je rezervisano oko 1.500 soba, dok ih je prevozilo 2.000 taksija. Bilo je pripremljeno i 15 helipada za sletanje helikoptera za VIP goste. Veselje je obezbeđivalo 300 policajaca uz pomoć pasa tragača i pripadnika antiterorističkih jednica.

Svadbena povorka mlade se satojala od više od 100 raznih artista uključujući i brazilske plesače sambe.

Salon vencanica Beograd

Pripremljena je sala u kojoj istovremeno može sedeti i jesti oko 7.000 ljudi, a poseban prostor je odvojen i za oko 1.500 VIP gostiju. Na meniju je oko 60 jela.

Nakon venčanja, mladenci su s porodicom otputovali u Balari (istorijski grad u ovoj indijskoj republici) u dva odvojena aviona u koji svaki staje po 90 ljudi. Usledila je šetnja i isticanje glamura i u ovom gradu.

Salon vencanica Beograd

U Indiji se vodi aktivna borba protiv pranja novca, zbog čega su iz korišćenja izbačene novčanice od 500 i 1.000 rupija. Javnost je svadbu kćerke bivšeg ministra okarakterisala kao “odvratno pokazivanje bogatstva”.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.