ZANIMLJIVOSTI

Jelena Đoković kraljica jednostavnosti

Ne treba biti poznavalac modnih trendova niti sofisticirani zaljubljenik u eleganciju da bi se zaključilo da je bračni par Đoković jedan od najelegantnijih u šarenolikom miljeu svetskog džet seta. Tako ih i smatraju čuveni stručnjaci svetskih modnih magazina. Njih dvoje su plenili svojim odevnim kombinacijama i pre braka, a trend se, svakako, nastavio i posle zakletve na večnu vernost. Na raznim svečanostima i prijemima su pokazivali komaptibilnost koja se kasnije dokazala i krunisala brakom. Odevne kombinacije su upravo ono što pokazuje tu bliskost.

Novak vrlo lako svoj sportski šorts i reket zameni smokingom sa velikim reverima. Svakako, Jeleni Đoković je, kao dami, mnogo lakše da navijačku garderobu odloži i zablista u haljini na brtele sa vrlo zabavnim desenom. Momenat kad su zadivili sve je sigurno bio onaj na osnivanju “Đoković fonadacije” u Londonu 2013. godine kad se, sad već gospođa Đoković pojavila u prugastoj haljini Oscara de la Rente i potpuno se uklopila u stil svog supruga. Savršen stil Jelena Đoković je pokazala i na venčaju pre godinu dana gde je nosila venčanicu kreatorke Sare Barton, dizajnerke koja je kreirala i venčanicu Vojvotkinje od Kembridža.

Jelena Đoković

Jelena Đoković je veoma poznata po odmerenom stilu i baš zbog toga pleni pažnju u modnom svetu. Ona je uzor mladim ženama i pazi da ono što obuče bude i svedeno, ali i po poslednjim trendovima. Svaka njena odevna kombinacija se pomno prati i nekoliko puta su u časopisima svetskog glasa birane one najbolje. Ne sme se zaboraviti trenutak na Vimbldonu gde se srdačno pozdravila sa čuvenom “đavolicom” modnog sveta, za mnoge “bogom i batinom” stila Anom Vintur, urednicom modnog časopisa “Vog”. Njih dve su opet zapažene zajedno za vreme nedelje mode u Njujorku.

Porodica Đoković

“Prva dama tenisa” uvek deluje kao da ne nosi mnogo šminke. I u pravu ste. Ne nosi. Kod nje važi ona stara “manje je više”. Eleganciju postiže jednostavnim odevnim kombinacijama, pa su na neobaveznim događanjima ili dok navija za Novaka uvek prisutne naočare za sunce, neka zanimljiva kapa, jednostavna frizura (voli da nosi pletenice) ili sat sa kojim će privući modne stručnjake i blogere da se pozabave njenim izgledom i da ga navode kao primer za ono što je dobro.

Njen recept za stil je svevremenski. Često se može videti u beloj majici uklopljenoj sa farmerkama. Ona zna da uz sve to ponese ili cipele sa potpeticama ili baletanke. Diskretni komad nakita ili sat je ono što dopunjuje svaku odevnu kombinaciju. Tako savetuje i gospođa Đoković. I stvarno, nikada je nećete videti neurednu i bez stila. Jer to je njeno drugo ime.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.