ZANIMLJIVOSTI

Kaskadni bidermajer je ponovo u modi

Bez obzira da li izaberete jednostavne ili ekstravagantne aranžmane, cveće je jedan od ključnih elemenata venčanja. Svaka mlada sa pažnjom bira bidermajer koji će istaći njenu venčanicu, posebno ako je haljina klasičnog kroja i bez mnogo detalja. Sve više dama se opredeljuje za bukete neobičnih boja, to moze biti jedna vrsta cveća u raznobojnim varijantama ili čak kombinacija zanimljivih cvetova različite veličine i jarkih boja. Za koju god varijantu da se odlučite vesela eksplozija boja će sigurno privući pažnju.

Ove jeseni u svetu je trend kaskadni bidermajer. Ovakav tip bidermajera zaista može da probudi maštu i kreativnost, bez obzira da li se odlučite za klasične bele ruže ili raznobojne cvetove. Kaskadni buketi ostavljaju prostora za ukrašavanje po želji i ukusu mlade. Oni mogu biti ukrašeni mnoštvom perlica, bisera i šljokica, a malo smelije i odvaženije dame opredeljuju se za bukete od paunovog pera, što odaje utisak raskoši i glamura. Romantičan izgled kaskadnog bidermajera ga čini sve popularnijim uz venčanice princeza stila.

Kaskadni bidermajer je ponovo u modi

Poznate ličnosti poput Kortni Koks, koja je slavu stekla kao Monika iz serije „Prijatelji“, opredelile su se za elegantne kaskadne bidermajere u više boja. Viktorija Bekam, poznata po svom prefinjenom I netipičnom stilu, na venčanju sa Dejvidom Bekamom imala je kaskadni bidermajer koji zaista oduzima dah.

Kaskadni bidermajer je ponovo u modi

Verovatno napoznatiji kaskadni bidermajer je imala princeza Dajana. Ovaj buket, dugačak skoro jedan metar, je ušao u istoriju zajedno sa šlepom venčanice dugačkim preko sedam metara. Retro izgled ovog bidermajera je postao popularan i na filmu, te je u poslednjoj epizodi serije „Tračara”, Serena (Blejk Lajvli) nosila upravo jedan takav buket uz zlatno-belu venčanicu.

Kaskadni bidermajer je ponovo u modi

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.