ZANIMLJIVOSTI

Najduže venčanice

Dan venčanja ostane u sećanju,najčešće po predivnim kreacijama venčanica.

Ova venčanica neverovatna mešavina svile i tila.Venčanica je dizajnirana od strane Đani Molaro modnog kreatora iz Milana...i možda ima najduži šlep venčanice na svetu koja ima tačno 3.210 metara!

Najduze Vencanice

Pravljena je tokom nekoliko meseci, a bilo je potrebno 600 volontera koji su je držali dok je srećna mlada išla automobilom na svoje venčanje.Venčanica je predstavljena na "Španskim stepenicama fontane četiri reke" u Rimu kako bi proslavili otvaranje nove radionice Molaro.Venčanica je čisto bela i izgleda kao iz bajke.

Najduze Vencanice

Venčanica za pamcenje pojavila se i u Rumuniji. Prezentacija je održana na godišnjem sajmu odevanja u Bukureštu.

Napravljena je od satena i snežno beli šlep je dugačak 2.750m. Za izradu dugačkog šlepa bilo je potrebno 100 dana i 10 timova krojača. Čipka je uvezena iz Francuske, dok su taft i druge tkanine uvezene iz Italije i koštala je nekoliko hiljada funti.

Najduze Vencanice

Pešaci u centralnom gradskom bulevaru u Bukureštu bili su zbunjeni prizorom: "mlada" se popela u korpu balona koji ju je podigao u vazduh, ostavljajući za njom dugačak šlep koji je prekrio celu ulicu.

Najduze Vencanice

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.