ZANIMLJIVOSTI

Najskuplje DA u Kini

Kineska glumica, pevačica, model Angela Yeung, udala se za glumca Huanga Ksiaominga. Ceremonija venčanja zasenila je venčanja u nekim kraljevskim porodicama. Venčanje ovog kineskog para koštalo je vrtoglavih 31 milion dolara!

Najskuplje da u Kini

Sa ovolikim milionskim iznosom venčanja cifrom od 31 milion dolara ovaj kineski par dobio je i nadimak "Kim i Kanje" Kine, jer su napravili najskuplje venčanje u Kini i u jugoistočnoj Azjji.

Na venčanju 8 oktobra ove godine u Šangaju, je bilo prisutno oko 2.000 gostiju. Svadbena torta je bila visoka 10 metara u obliku vrteške!

Vencanje ovog para, emitovano je u prenosu uživo preko interneta. Mladi bračni par Angela i Huang su svoje fotografije uradili pre venčanja u Parizu, a Angela je pozirala u skupocenim haljinama.

Najskuplje da u Kini

Za vencanje u Šangaju, 26-godišnja kineska zvezda nosila je Dior haljinu za koju je bilo potrebno 35 metara satena od slonovače i 50 metara tila. Mladin prsten pariskog dizajnera Chaumet na kom se nalazi i kruškoliki dijamant od 5 karata.bio je vredan 1.5 miliona dolara!

Najskuplje da u Kini

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.