ZANIMLJIVOSTI

Ponovo u venčanici na godišnjicu venčanja

Samanta Berns se venčala u prelepoj, raskošnoj beloj venčanici. Većina žena venčanicu plati basnoslovno, obuče je jednom i onda je drži upakovanu do kraja života, ali Samanta je rešila da prekine tu tradiciju.

,, Toliko dugo sam iščekivala taj dan i nisam mogla da verujem da se sve završilo u roku od nekoliko sati. Tada sam se okrenula ka mužu i rekla mu da planiram da nosim venčanicu na dan naše godišnjice, sve dok budem mogla da stanem u nju’’ - napisala je Samanta na svom blogu.

Za prvu godišnjicu proveli su čitav vikend u igranju golfa, šetnji po travi i jedenju palačinki sa čokoladom.I Samanta je sve vreme bila u beloj, prelepoj haljini.

Ponovo u venčanici na godišnjicu venčanja

Ponovo u venčanici na godišnjicu venčanja

Sledeće godine su otišli na romantično krstarenje, a Samanta je ponovo unapred imala spremnu svoju belu venčanicu.Nije im smetalo uzburkano more oko Bostona,ni vlažan vazduh,pa čak ni kiša.

Nikad se nije pokajala. Odluku da joj venčanica neće stajati u kutiji donela je na sam dan venčanja.

Ponovo u venčanici na godišnjicu venčanja

Ponovo u venčanici na godišnjicu venčanja

Danima nakon druge godišnjice, haljina joj je stajala otpakovana u spavaćoj sobi i svaki put kad bi je pogledala - nasmešila bi se.

- Već su se pojavile fleke na dnu, ali radije bih da se to desi nego da sve vreme bude u nekoj kutiji i da nikad ne ugleda svetlost dana, ili zaljubljene oči mog supruga. Nasmešim se kad prođem pored nje, a ona kao da mi namiguje i govori mi: "Vidimo se sledeće godine" - zaključuje Bernsova.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.