ZANIMLJIVOSTI

Raskošna venčanja na Floridi – kad porodica Tramp pravi svadbu

Snežna mećava besnela je nad Njujorkom, dok su se zvanice okupljale na terminalu njujorškog Teterboro aerodroma, da bi pod konac postrojenim privatnim džetovima bili prevezeni do Palm Biča na Floridi, gde se te januarske subote 2005. godine održavalo venčanje Donalda Trampa i Melanije Knaus. Venčanje je bilo glamurozno, pa je samo venčanica koju je nosila mlada, sa potpisom Kristijana Diora, koštala 200.000 dolara. Bila je na naslovnim stranama svih prestižnih modnih časopisa, uključujući čuveni "Vog".

Raskošna venčanja na Floridi

Milijarder Donald Tramp izaziva pažnju svojom kandidaturom za predsednika SAD, a javnost intrigira i njegova supruga, Melanija, bivša manekenka koju su modne piste odvele iz rodne Slovenije, preko Evrope do Njujorka.

Melanija važi za ikonu stila a kritičari tvrde kako je ona primer žene koja zna da dobro iskoristi novac. Poznata je po tome da voli da poseduje originalne komade garderobe. Ima svoj biznis,bavi se dizajniranjem nakita,a posao je proširila i na kozmetičke linije.

Raskošna venčanja na Floridi

Prošle jeseni, nekoliko godina nakon očevog venčanja ,ponovo venčanje na Floridi, ,tridesetogodišnji Erik Tramp, sin Donalda Trampa i njegove prve supruge Ivane, oženio se televizijskom producentkinjom Larom Junaskom. Svečana ceremonija sklapanja braka protekla je u klubu “Mar-a-Lago” u Palm Biču na Floridi.

Raskošna venčanja na Floridi

Mlada, koja je dve nedelje pre venčanja,slomila oba ručna zgloba u nezgodi na jahanju, blistala je u venčanici Vera Vang. Tokom neformalnog dela ceremonije obukla je drugu haljinu koju je za nju takodje lično dizajnirala Vera Vang.

I ovom glamuroznom venčanju prisustvovalo je 450 gostiju, među kojima su bile i mladoženjina sestra Ivanka i majka Ivana, otac Donald i njegova supruga Melanija.

Raskošna venčanja na Floridi

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.