ZANIMLJIVOSTI

Ruska svadba

Ruski milijarder Mihail Gucerijev izdvojio je pravo malo bogatstvo za venčanje svog sina Saida Gucerijeva i njegovu izabranicu devetnaestogodišnju Hadidžu.

Vlasnik naftne kompanije Rusnjeft, inače na vrhu liste najbogatijih u Rusiji, organizovao je svadbu nasledniku o kojoj će se pričati godinama, a teško da će je neko nadmašiti.

Salon vencanica Beograd

Mlada devetnaestogodišnja Hadidža, studentkinja moskovskog stomatološkog univerziteta “Evdokimov’’, nosila je specijalno izrađenu venčanicu čuvene kreatorke Elie Saab ukrašenu dijamantima, tešku 25 kilograma i plaćenu preko 50.000 evra. Ulazak prelepe mlade u salu, dekorisanu cvećem ,dok je njen veo nosilo nekoliko devojčica,mnoge je ostavio bez daha.

Salon vencanica Beograd

Mladenci su imali tortu tešku više od 300 kilograma.

Goste su zabavljali Dženifer Lopez, Enrike Iglesijas, Sting, Elton Džon, Bijonse, Patricija Kas i poznata ruska pevačica Ala Pugačova.Nastup Eltona Johna koštao je sedam miliona evra, a Jennifer je svoj naplatila pet miliona.

Svadbi je prisustvovalo 600 zvanica. Sve glamurozno i za pamćenje.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.