ZANIMLJIVOSTI

Sloboda ili Monika...

Na 73. venecijanskom festivalu održana je promocija filma "Na mliječnom putu" Emira Kusturice.

Kusturičin film, kojim je zatvoren takmičarski program, prema pisanju medija, izazvao je veliku pažnju publike. Ratna, ljubavna bajka "Na mliječnom putu"je film sniman u Trebinju čak 4 godine.

Pored italijanske glumice Monike Beluči, igra i Sloboda Mićalović . Talentovana glumica Sloboda Mićalović prvi put učestvuje na čuvenom filmskom festivalu u Veneciji.

Sloboda Micalovic

Sloboda je svojom pojavom zasenila sve, a svojim stajlingom iznenadila je mnoge. Ona se na crvenom tepihu pojavila u društvu reditelja i svetske lepotice, Monike Beluči u elegantnoj crnoj haljini preko koje je nosila prekrasan jelek.

Sloboda Micalovic, Monika Beluci, Emir Kusturica

Srpska i italijanska glumice očarale su sve na venecijanskom festivalu "Mostra". Svojom lepotom osvojile su prisutne i dobile najveće aplauze.

Sloboda Micalovic, Monika Beluci

Po okončanju filma, publika u venecijanskoj Sali Grande je aplaudirala više od petnaest minuta, oduševljena najnovijim filmskim ostvarenjem reditelja Emira Kusturice, koji ni sam nije mogao da sakrije emocije pa je od zadovoljstva na trenutak i zaplakao.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.