ZANIMLJIVOSTI

Šta venčanja Elizabet Tejlor, Kejt Mos i Natali Portman imaju zajedničko?

Sve popularniji aksesoar za koji se opredeljuju poznate ličnosti na dan venčanja je cveće u kosi. Ukoliko ste zamislili venčanje u klasičnom stilu jedna bela ruža ili gardenija može savršeno da upotpuni elegantnu punđu ili puštenu kosu. Možete izabrati i nekoliko velikih cvetova koji će dati nezaboravni pečat celokupnom izgledu.

Iznajmljivanje vencanica Beograd

Kraljice elegancije Odri Hepbern i Elizabet Tejlor su na svojim venčanjima odabrale baš ovu varijantu pa su njihove dramatične cvetne frizure bile pun pogodak uz jednostavnu venčanicu. Odri Hepbern je izgledala ženstveno sa belom cvetnom krunom na njenoj piksi frizuri.

Iznajmljivanje vencanica Beograd

Holivudska ikona Elizabet Tejlor je na svom prvom venčanju za Ričard Bartona nosila u kosi bele zumbule koji su se savršeno uklopili uz upečatljivu haljinu narcis žute boje.

Iznajmljivanje vencanica Beograd

Supermodel Žizel Budšen se pak odlučila za manje dramatičnu varijantu pa je na svom venčanju 2009. godine uz elegantnu korset haljinu u svojoj talasastoj kosi nosila jednu gardeniju, koja na jeziku cveća znači “ti si predivna.”

Poslednjih godina u trendu su takođe i krune od cveća. Kombinacija prirodnog cveća i opuštenije frizure mogu biti pun pogodak za venčanje na otvorenom.

Iznajmljivanje vencanica Beograd

Venčanje između Kejt Mos i Džejmija Hinsa 2011. godine je bilo obeleženo cvetnom temom. Supermodel Kejt Mos i njenih 14 mladih deveruša, takođe obučenih u belo, su nosile venac od cveća ukrašen zelenim lišćem.

Iznajmljivanje vencanica Beograd

Za prolećnu varijantu se opredelila i Natali Portman, koja je na svom skromnom venčanju skrivenom od oka javnosti nosila krunu od cvetova bele rade i zaista izgledala šarmantno.

Iznajmljivanje vencanica Beograd

Bele rade su bile izbor i Kire Najtli, koja je na intimnom venčanju sa Džejms Rajtonom u gradiću Mazan na jugu Francuske blistala u kratkoj, lepršavoj haljini od tila, Šanelovoj jaknici i ravnim sandalama.

Biranje frizure može biti zaista naporno, a ono o čemu treba voditi računa jeste da frizura bude u skladu sa venčanicom, nakitom i šminkom. Ako se opredelite za fizuru sa cvećem uvek možete da osmislite kombinaciju koja će odraziti vaš lični stil i karakter, kao i temu venčanja. Za bilo koju varijantu da se odlučite, sa cvetnim detaljem u kosi nećete pogrešiti.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.