ZANIMLJIVOSTI

Za mlade avanturističkog duha - Venčanica od paunovog pera

Vera Wang Venčanice

Vera Vang zaista zna kako da napravi pometnju u svetu mode, posebno kada se radi o upečatljivim venčanicama. Za dame avanturističkog duha koje se ne drže tradicionalnih venčanica bele boje ili boje slonovače, ova unikatna venčanica zelene boje napravljena od paunovog pera je zaista pun pogodak.

Vera Vang je dizajnirala ovu neverovatnu venčanicu 2009. godine. Budući da je poznata modna ikona, nije iznenađenje što je Vera Wang lično ručno napravila nezaboravnu haljinu koja je zahtevala dva meseca da bi se završila. Niko ne zna kako umetnici dobijaju svoju inspiraciju, ali kruže glasine da je haljina dizajnirana za venčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka, koje se nije nikad dogodilo.

Ova fenomenalna haljina je u potpunosti sačinjena od 2009 paunovih pera, kako bi označila godinu u kojoj je napravljena. Takođe, dijamanti i 18-karatno zlato prišiveno na venčanicu su jedan od razloga vrtoglave cene od 1.5 miliona dolara. Šuška se da je haljinu nosila ćerka milijardera iz Kine izazivajući oduševljenje brojnih gostiju koji su prisustvovali ceremoniji.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.