ZANIMLJIVOSTI

Venčanje kao iz bajke Sofije Vegare

Prošlu godinu je obeležilo i venčanje jedne od najlepših žena na svetu, Sofie Vergare i poznatog glumca italijansko-hrvatskog porekla Džoa Manganijela.

Romantično venčanje je održano u luksuznom odmaralištu The Breakers u Palm Biču na Floridi, u organizaciji planerke Mindi Vajs

Venčanje kao iz bajke Sofije Vegare

Sve je bilo savršeno na venčanju ovog holivudskog para, od glamurozne venčanice Zuhaira Murada, opšivene sa 350 kristala, preko velike torte Silvije Veinstok, pa do celokupnog cvetnog aranžmana čuvenog floriste Džefa Ledama. Džo je nosio klasičan crni smoking kreatora Džoa Varvatosa. Zajedno, izgledali su savršeno. Do oltara Sofiju je poveo njen 23- godišnji sin Manolo. Usledila ceremonija venčanja.

Romantični prvi ples Sofija i Džo igrali su uz pesmu Frenka Sinatre „The Way You Look Tonight“.

Venčanje kao iz bajke Sofije Vegare

Pored Sofijine raskošne venčanice, oduševljenje je izazvala i torta, visoka i bele boje, cela pokrivena cvetnim aranžmanom. Sofija obožava slatkiše, na stolovima se nalazilo još mnogo ukusnih poslastica, voćnih kupova sa sladoledom od vanile, čokolade i jagode.

Venčanje kao iz bajke Sofije Vegare

Venčanje je trajalo dva dana.
Na venčanju je bila kompletna ekipa serije Modern Family. Od poznatih ličnosti venčanju su prisustvovali Arnold Švarceneger, Čening Tejtum, Riz Viterspun i mnogi drugi. Venčanje Sofije Vegare bilo je kao iz bajke, glamurozno, elegantno, ali nadasve romantično.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.