ZANIMLJIVOSTI

Venčanje osnivača Instagrama

Venčanje osnivača i direktora Instagrama Kevina Sistroma i njegove verenice Nikol nije moglo proći nezapaženo. Venčanje je održano u Napi,dolini vinograda u Kaliforniji.

Venčanje osnivača  Instagrama

Zvanice su mogle da uživaju u najboljim vinima, čak su i ukrasi na prelepoj venčanici bili u obliku grana od vinove loze.

Zanimljiva organizacija ovog venčanja imala je još jedan detalj - gosti su uživali u muzici nepoznatog džez benda jedne srednje škole u Viskonsinu koji je mladoženja pronašao na Jutjubu.

Po završetku ceremonije venčanja mladenci su za noć veštica priredili zabavu u stilu maskenbala, а goste su iznenadili maskama koje su sami odabrali za njih.

Venčanje osnivača  Instagrama

Čuveni Instagram proslavio je 5. rođendan. Aplikaciju za obradu i deljenje fotografija pokrenuli su Kevin Sistrom i Majk Kriger iz San Franciska, a danas Instagram koristi oko 400 miliona ljudi svakog meseca, dok se svakodnevno objavi 80 miliona fotografija.

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.