ZANIMLJIVOSTI

Venčanje uz 99.999 ruža

U nekim delovima Kine smatra se da broj 999 donosi sreću.Kako bi iznenadio svoju verenicu i priredio joj nezaboravno,romantično venčanje, Xiao Wang je potrošio godišnju platu na 99.999 crvenih ruža.

Mladoženja je znao da izabranica njegovog srca obožava ruže, pa je rešio da njima napuni i dekoriše 30 automobila.

Sreća i radost na njenom licu bili su prava nagrada za sav trud oko ovog neobičnog i prelepog iznenađenja.

Venčanje  uz  99.999 ruža

Ruže krase venčanja mnogih kineskih parova, pomenućemo ih na još jednom venčanju.

Kineska glumica i balerina, Liu Shishi i njen izabranik Nickey Wu, takođe glumac i pevač, venčali su u bajkovitoj atmosferi. Svaki detalj je bio divan i isplaniran savršeno.

Ona je u Americi poznata pod imenom Cecilia Liu a u Kini uživa veliku popularnost. Upoznali su se na snimanju filma , svoju vezu ozvaničili i venčali se u ambijentu prepunom latica ruža.

Prelepo i nezaboravno.

Venčanje  uz  99.999 ruža

O nama

New York Bride - salon venčanica Beograd. U našem salonu za iznajmljivanje venčanica možete pronaći unikatne Vera Wang venčanice, Oscar de la Renta venčanice, kao i venčanice drugih renomiranih američkih dizajnera, Monique Lhullier, Anne Barge, Ines di Santo i Romona Keveza. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu u Bulevaru Kralja Aleksandra sa mnogobrojnim promocijama, popustima i poklonima. Pratite našu Facebook stranicu za najnovije zanimljivosti iz sveta mode i venčanja.